Kanin og gnagere

Økt fokus på kanin og gnagere

Kaniner og gnagere blir stadig en større del av pasientgruppen vår på Sentrum Dyreklinikk, noe vi syntes er veldig spennende.

Erfaring og kompetanse

Våre veterinær Mari Kiil og Frederik Løland Dolva har begge arbeidet flere år ved Smådyrakutten/Lillestrøm Dyreklinikk. Klinikken er med sin kompetanse høyt annerkjent innen kanin- og gnagermiljøet i Norge. Erfaringene herfra vil komme mangt et kjæledyr tilgode i Lillehammer og dalen.

Vi har et sterkt ønske om å være en kanin- og gnagervennlig klinikk med god kompetanse på hold, fòring og sykdom hos disse kjæledyrene. Vi utfører tannbehandlinger og tannfiling, samt rutineoperasjoner som kastrasjoner og enkle kirurgiske inngrep.

Små dyr - store behov

Kaniner, rotter, hamstere og marsvin har alle sine spesielle behov som det er viktig at både eier og veterinær er klar over. Det har skjedd mye på velferdsfronten til disse dyreartene de siste årene, men fortsatt gjenstår det mye opplysningsarbeid om hvordan man på en god måte holder slike arter. Vi ved Sentrum Dyreklinikk ønsker å være med på å løfte dyrevelferden hos disse små kjæledyrene i regionen fremover.

Kvalitetsfôr til ganger og kanin

I vår butikk tilbyr vi kvalitetsfór til både kanin, rotte, chinchilla, hamster og marsvin (bl.a. den populære Oxbow-serien).

Vi har også Critical Care, papayadrops og vitamintilskudd.


Kontakt oss for mer informasjon, klikk her >>

Tilbake til Tjenester >>

Kanin og gnagere Sentrum Dyreklinikk