Butikkene


Kvalitet og kunnskap om produktene

Vi har satset på et godt utvalg av kvalitetsprodukter innen fôring/diett, pleiemidler, hygiene og sikkerhet. Vi er ingen zoo-butikk, men har du spesiell ønsker utover vårt sortiment, kan vi undersøke hva våre eksisterende leverandører kan tilby.

Ved vår hovedavdeling på Lillehammer har vi produkter fra Specific og Royal Canin til hund og katt, og et godt utvalg fra Oxbow til kanin og gnagere. I tillegg har vi pleieprodukter og noe utstyr.

Ved avdelingen i Otta har vi produkter fra Eukanuba, Specific og Royal Canin, og kan ta med Oxbow-produkter fra Lillehammer etter ønske. I tillegg til en rekke pleiemidler, har denne avdelingen et noe utvidet sortiment av utstyr til hund og katt, da det ikke er egen zoo-butikk på Otta.

Ved avdeling Gausdal har vi Specific-produkter og pleiemidler. Dersom du trenger spesialdietter innen Specific, er det fint om du melder ifra slik at vi tar med opp fra Lillehammer. Det samme gjelder øvrige produkter fra Lillehammer; si ifra på Lillehammer mandag eller tirsdag, så kan du hente ut varene i Gausdal på onsdagen.


Hunde- og kattefôr

Ved en rekke sykdomstilstander er tilpasset diett en viktig del av behandlingen, og pasientene har stor nytte av den forskningen som er gjort i utviklingen av sykdomsdiettene. Diabetes, nyresvikt, hjertelidelser og leversykdom er eksempler på tilstander hvor riktig kosthold bedrer livskvaliteten. Riktig kosthold tilpasset livsfaser er viktig, spesielt i vekstperioder og alderdom. Fokus på vektreduksjon er blitt en viktig del av vårt moderne hunde- og kattehold. Seriøse fôrprodusenter har brukt store ressurser på å lage gode fôr til daglig bruk og til perioder med økt energi-behov og vårt personale gir god veiledning. Det er derfor stadig flere som besøker vår butikkavdeling for å kjøpe fôr.


Fôr til kanin og gnager

Kaniner og gnagere blir ofte fôret med feil type fôr. Dette skyldes som oftest mangel på informasjon og veiledning. Vi fører Oxbow-produkter som er kjent for god kvalitet og riktig sammensetning. Kom innom for å se nærmere på våre produkter til kaniner og gnagere.Hundefôr kattefôr Sentrum Dyreklinikk