Fast stilling - veterinær - Sentrum Dyreklinikk Otta

Stilling: fast, smådyrveterinær

Stillingsprosent: 80-100%

Tiltredelse: Etter avtale

Søknadsfrist: omgående

Les mer om Sentrum Dyreklinikk Otta her

Les mer om medarbeiderne ved Sentrum Dyreklinkk her

Les mer om hva vi gjør her

Til forsiden, klikk her
Vi søker en veterinær med interesse og faglige ambisjoner innen smådyrpraksis. Erfaring er en fordel, men nyutdannede motiveres også til å søke. Du er nysgjerrig, selvstendig og utadvendt.

Hos oss vil du samarbeide med trivelige og dyktige kollegaer, og du vil møte takknemlige pasienter og eiere. Klinikken har et nært samarbeid med søsterklinikken i Lillehammer, noe som åpner for tett dialog og faglige refleksjoner. Klinikken er utstyrt med digitalt røntgen, tannenhet, gassanestesi, blodlab, mikroskop, ultralyd mm.


Om Sentrum Dyreklinikk avd. Otta

Sentrum Dyreklinikk avd. Otta er en liten og trivelig smådyrklinikk i Otta, nord i Gudbrandsdalen. Klinikken ble åpnet i 2007 og har etter dette utviklet seg til å bli en velutstyrt klinikk som er i stadig vekst. Vi søker derfor den rette veterinæren til å videreutvikle dette potensialet. Otta by ligger i hjertet av Nasjonalparkriket, med eventyrlige tur- og jaktmuligheter i f.eks Rondane, Jotunheimen og Dovrefjell.

Nært samarbeid med Lillehammer og Gausdal

Sentrum Dyreklinikk har smådyrklinikker i Otta, Lillehammer og Gausdal. Det er et nært samarbeid mellom klinikkene, og vårt team utreder og behandler kjæledyr fra store deler av innlandet. Les mer om oss på sentrum-dyreklinikk.no.

Etter avtale kan noe av stillingen omfatte jobb ved vår klinikk i Lillehammer hvis ønskelig.

Søknad/CV eller spørsmål vedrørende stillingen rettes Frederik Løland Dolva (frederik@dyr.no)